Disclaimer

Aan de op deze website verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Danny Dam Electrotechniek aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade die ontstaat uit het gebruik van de website of van de via de website ter beschikking gestelde informatie. U als afnemer van de informatie bent verantwoordelijk voor de keuze en het gebruik van de informatie.

Uitsluitend ter informatie bevat de website hyperlinks naar websites die door derden worden aangeboden en bijgehouden, en waarover Danny Dam Electrotechniek geen controle heeft. Danny Dam Electrotechniek draagt en aanvaardt dus ook geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor de inhoud of informatie van andere bronnen.

Gebruikers leggen voor eigen rekening en risico verbinding met andere sites en verplichten zich dergelijke sites te gebruiken volgens de voorwaarden die aan het gebruik ervan verbonden zijn. Het vertonen van hyperlinks betekent niet dat er een samenwerking bestaat tussen Danny Dam Electrotechniek en de beheerders van die sites.

Vragen
Heeft u vragen over deze disclaimer? Neem dan contact met ons op.